Website

Η WebMonster ειδικεύεται στην ανάπτυξη διαδικτυακών ιστοσελίδων, προσφέροντας προσιτές λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων για την προβολή και προώθηση τους στο διαδίκτυο. Μετά από την ανάλυση των αναγκών του κάθε πελάτη και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του, μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στα πλαίσια αυτά, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να δημιουργήσουμε και να προωθήσουμε την εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο, επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, φυσικών προσώπων, αλλά και οργανισμών του δημοσίου.

Website Flash

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σε μορφή flash, μπορεί να αναδείξει το προφίλ σας με τον καλύτερο τρόπο σε ότι αφορά το Design και τα κινούμενα γραφικά. Σας την προτείνουμε, για εταιρίες και επιχειρήσεις που θέλουν να προβληθούν με υψηλή αισθητική και design ή θέλουν να ξεχωρίσουν με μία πιο καινοτόμα ιδέα.
Έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε ένα site όπως ακριβώς το επιθυμείτε χωρίς κανέναν περιορισμό στην σχεδίαση του.

Στην εφαρμογή του flash μπορούμε ακόμη να σχεδιάσουμε για εσάς :

  • Banners
  • Intro
  • Radio Players
  • Video Players

Website Dynamic

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι σημαντική υπόθεση για μία σύγχρονη επιχείρηση. Μία άρτια σχεδιασμένη ιστοσελίδα παρουσιάζει την εικόνα της επιχείρησης και επικοινωνεί με τους υποψήφιους πελάτες.
Η WebMonster κατασκευάζει δυναμικές ιστοσελίδες για άμεση ενημέρωση των περιεχομένων της. Με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WCMS σας δίνετε η δυνατότητα να εμπλουτίζετε και να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας, καθώς και να προσθέτετε σελίδες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Website E-shop

ο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένας τρόπος να διαφημίσετε και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε όλο τον κόσμο. Είναι το δικό σας νέο κατάστημα με πολλές δυνατότητες και εργαλεία που βοηθούν στις πωλήσεις σας.
Ταξινόμηση προϊόντων, απεριόριστος αριθμός φωτογραφιών, σχόλια, εγγραφές μελών, παραγγελίες προϊόντων, είναι παραδείγματα λίγων μόνο εφαρμογών από τις τόσες που μπορούμε να σχεδιάσουμε για σας.
Η Webmonster κατασκευάζει το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα σύμφωνα με τις ανάγκες προβολής σας στο διαδίκτυο. Προωθήστε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο τρόπο και αυξήστε τις πωλήσεις σας.

Website Iphone

Η χρήση των iPhones γίνετε όλο και πιο πολύ, καθημερινότητα στη σύγχρονη κοινωνία. Δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούν να κάνουν τα iPhone για τους χρήστες. Αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά σύγχρονα εργαλεία στο διαδικτυακό marketing.
Δίνετε η δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν διάφορες εφαρμογές όπως παιχνίδια, κάμερα, Bluetooth, GPS, επαγγελματικά προγράμματα, προγράμματα πλοήγησης και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Κάθε είδους επιχείρηση θα μπορούσε να υπάρχει στο νέο κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας . Η Webmonster με την εμπειρία της στην κατασκευή ιστοσελίδων, αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την προώθηση εφαρμογών με βάση τις ανάγκες και τους στόχους της κάθε επιχείρησης , εταιρίας, οργανισμού στην ευρύτερη αγορά.

Video Presentations

H WebMonster αναλαμβάνει την παραγωγή video για την δημιουργία video site, διαφημιστικών video spot και corporate video.

- Video Site

Ένας διαφορετικός τρόπος να παρουσιάσετε την επιχείρηση σας τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες σας είναι μία ιστοσελίδα βασισμένη σε βίντεο παρουσίαση. Με την συγκεκριμένη μέθοδο μία εταιρική παρουσίαση μπορεί να στηθεί και να προβληθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους ανάλογα την επιχείρηση.
Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε:
την δημιουργία του σεναρίου, την βιντεοσκόπηση με εξειδικευμένο συνεργείο, την μουσική επιμέλεια της παρουσίασης, την δημιουργία διαφημιστικών spot, την ηχογράφηση αφηγήσεων, την επεξεργασία των βίντεο για χρήση στο internet και συνολικά όλο το στήσιμο γραφικών, animation και πολλών άλλων ενεργειών που θα χρειαστούν για μία ολοκληρωμένη προβολή.

- Video Spot

Παραγωγή διαφημιστικών spot για χρήση στο διαδίκτυο, τηλεόραση, οθόνες προβολής.
Η παραγωγή ενός διαφημιστικού spot σχεδιάζεται και υλοποιείται με βάση της ανάγκες προβολής, της κάθε επιχείρησης. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν spot με γραφικά και animation ή διαφημιστικά spot με δημιουργία σεναρίου και συμμετοχή ηθοποιών, μετά από ανάλυση των αναγκών του πελάτη ξεχωριστά και με το budqet το οποίο διαθέτει, προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

- Corporate Video

H παραγωγή ενός εταιρικού βίντεο είναι ένας πολύ δυναμικός τρόπος προώθησης της εικόνας μίας επιχείρησης. Με ένα εταιρικό βίντεο έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε την επιχείρηση σας με εικόνα από χώρους παραγωγής, κτιριακές εγκαταστάσεις, αποθήκες κ.α και να παρουσίασετε τα προϊόντα ή της υπηρεσίες σας με τον καλύτερο τρόπο σε πελάτες και συνεργάτες.

Models Presentations

Μία καινοτομία της WebMonster είναι η δημιουργία multimedia παρουσιάσεων για εταιρίες και ξενοδοχεία με την συμμετοχή ψηφιακών χαρακτήρων. Η χρήση της παρουσίασης μπορεί να αξιοποιηθεί στην ιστοσελίδα σας ή σε οποιαδήποτε ψηφιακά μέσα όπως cd rom, usb sticks κ.α.
Δώστε ζωή στην ιστοσελίδα σας και περάστε τα μηνύματα σας στους επισκέπτες σας με έναν ευχάριστο τρόπο.

Panorama 360

Δημιουργία πανοραμικών περιηγήσεων 360. Οι πανοραμικές φωτογραφίσεις 360 μπορούν να βοηθήσουν επιχειρήσεις και ξενοδοχεία που θέλουν να προβάλουν τους χώρους τους στο κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλες οι πανοραμικές λήψεις συνθέτονται μέσα σε ένα λειτουργικό περιβάλλον με εργαλεία προβολής όπως zoom, προβολή σε πλήρη οθόνη και πολλές συντομεύσεις για την βοήθεια του χρήστη.

Web Text

Η Webmonster πιστή στις ανάγκες των πελατών της, παρέχει μια καινούργια υπηρεσία δημιουργίας κειμένων των ιστοσελίδων σας καθώς και την επεξεργασία και διόρθωση των ήδη υπάρχων στο site σας !
Δημιουργούμε τα κείμενα των προϊόντων και παροχών της εταιρίας σας, αναλύοντας το κάθε ένα από αυτά ή επεμβαίνουμε στα κείμενα που υπάρχουν στο site σας συμπληρώνοντας ή διορθώνοντας οτιδήποτε μας ζητηθεί.
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των προϊόντων και υπηρεσιών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος καθώς και τα κείμενα επεξήγησης τους, σε όλη την ιστοσελίδα.
flxdplayer

Bookmark & Share

Close

Περιεχόμενο Καλαθιού

Κλείσιμο Καλάθι αγορών
Είδος Υπηρεσίας Κόστος Μήνες Σύνολο Δράση