Εταιρικές Ιστοσελίδες

 

Η WebMonster έχοντας πολυετή ενασχόληση και κατασκευή ιστοσελίδων, καταγράφει, αφουγκράζεται και συνεργάζεται με τους πελάτες της, για να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η τεχνογνωσία μας είναι η εγγύησή των εξιδεικευμένων απαιτήσεων που μπορεί να έχει η επιχείρηση σας.

Η εταιρική σας παρουσία μέσα στο κόσμο του διαδικτύου, πλάθει την εικόνα της επιχείρησης σας, αλλά παράλληλα παρουσιάζει τις υπηρεσίες που παρέχετε. Είναι ο οδικός άξονας που οδηγεί συνολικά τους εν δυνάμει πελάτες ή συνεργάτες για το Brad της εταιρείας που επιθυμείτε να αποκομίσουν.

Μερικά από τα tips που πρέπει να γνωρίζετε :

 Κατάλληλος σχεδιασμός 

Σύμφωνα με μελέτες εάν οι επισκέπτες σας δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα των ιστοσελίδων σας, δεν θα γίνουν πελάτες.

 Εξαιρετικό Suport 

Εδώ επιβάλλεται να αναφέρουμε την υποστήριξη που θα πρέπει να παρέχετε στους διαδικτυακούς πελάτες σας αλλά και το support από αξιόπιστο επαγγελματία για την αδιάλειπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

 Διαφήμιση στα Social Media

Η εταιρική ιστοσελίδα σας σίγουρα θα ευνοηθεί από την ενεργό παρουσία σας στα Social Media. Με τα κατάλληλα εργαλεία μπορείτε να τη διαφημίσετε και να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε όποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προτιμούν οι πελάτες σας όπως Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok.

 SEO

Η εταιρική ιστοσελίδα σας πρέπει να προσελκύει επισκέπτες ώστε να σας γνωρίζουν και να γίνονται πελάτες σας. Ο τρόπος για να προσελκύσετε χρήστες λέγεται SEO , δηλαδή βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων με στόχο την υψηλή κατάταξη από τη Google. Ο κατάλληλος κειμενογράφος θα χρησιμοποιήσει τις σωστές λέξεις κλειδιά για κάθε προϊόν ή υπηρεσία σας ώστε οι πελάτες σας να μπορούν εύκολα να βρουν την ιστοσελίδα σας.

 Προσαρμογή σε Κινητές Συσκευές

Σήμερα είναι απαραίτητο να έχετε μια ιστοσελίδα που προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μετρήσεις οι διαδικτυακές αγορές μέσω κινητών συσκευών αυξάνονται διαρκώς.